EsnuserEsnuser

MULTISERVEIS

Multiserveis

Instal·lacions Elèctriques

Esnuser, S.L.  li ofereix encarregar-se del manteniment elèctric de les seves instal·lacions, ja sigui domèstic, comercial o industrial.

Si contracta el servei de manteniment de neteja, per una quota addicional molt reduïda, ens ocuparem del canvi de fluorescents, bombetes, etc. de manera que el President o veí de la Comunitat no haurà de preocupar-se per aquesta, molt sovint, incòmoda tasca.

Esnuser, S.L. és empresa instal·ladora autoritzada  i inscrita amb el número RASIC 005006167. A més, forma part del Gremi d’Instal·ladors de Barcelona i de  l’ Associació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya -AGIC-

Lampisteria / Fontaneria

Qualsevol treball que requereixi la intervenció d’un professional d’aquesta especialitat serà efectuat  amb eficàcia per Esnuser.

Tant si es tracta d’un servei de gran instal·lació, com una petita reparació de la llar, Esnuser li farà una bona feina.

Pintura Decorativa i Industrial

Si li cal pintar el seu habitatge, o donar un nou i renovat aspecte a la seva botiga o local comercial, no ho dubti,  demani’ns pressupost.

Amb pintures i materials de primera qualitat li facilitarem el servei que ens sol·liciti. 

Treballs de Paleta / Reformes

Necessita dur a terme obres de reparació, reforma o de reestrena del seu habitatge ? No s’ho pensi més , exposi’ns la seva idea i nosaltres la farem realitat.

Tanmateix, si és propietari d’una casa, pis o qualsevol altre tipus d’immoble i el vol posar a lloguer o, potser, a la venda, Esnuser, S.L. executarà les reformes de adequació amb l’objectiu d’augmentar l’atractiu pel potencial adquirent o arrendatari i així facilitar l’operació immobiliària.

Reformarem el que realment sigui precís i necessari.

 

Abans

IMG_0609

Després

IMG_1348

Instal·lacions Tèrmiques I Refrigeració

En cas de precisar qualsevol treball relacionat amb aigua sanitària, calefacció o d’ instal·lació d’aparells d’ aire condicionat, Esnuser compta amb els professionals adients i formats en aquesta disciplina. 

Eficiència Energètica

Esnuser és una empresa implicada i conscient de la necessitat de l’estalvi d’ energia. La instal·lació de lluminàries i bombetes eficients, baix consum o de tecnologia led, ajudaran a reduir notablement el consum elèctric amb els beneficis implícits que se’n deriven.

Serveis Auxiliars

Esnuser és una empresa de multiserveis, per aixó estem plenament orientats als nostres clients realitzant tots aquells  serveis que puguin ajudar-los a facilitar i obtenir  una millor qualitat de vida.

Si és propietari d’un pis i el vol llogar o vendre  podem fer un bon repàs al immoble de manera que sigui més atractiu pel comprador o llogater i s’agilitzi l’ operació immobiliària.

Fem tot tipus de reparació : l’aixeta que perd, la làmpada que no funciona, l’ endoll trencat,…,etc.

Instal·lem rètols  de senyalització, homologats i normalitzats, per complir la normativa vigent de pàrquings i altres locals comercials.