EsnuserEsnuser

NETEGES

Neteges

Comunitats de Propietaris i de Veïns

Esnuser, S.L. és una empresa en la que els seus principals components fa més de 25 anys que venent dedicant-se a la neteja eficient de Comunitats de Propietaris i de Veïns.

Parkings

Des de els nostres inicis podem afirmar que hem estat i som especialistes en la neteja i manteniment de locals destinats a l’aparcament de vehicles.

Comptem amb la maquinària especialitzada per oferir un servei d’alta qualitat.

Oficines / Despatxos

Realitzem serveis de neteja a oficines :  Primeres neteges, neteges post-obra o manteniments.

Tenim clients de diferents sectors d’activitat, adaptant-nos sempre  a les seves necessitats i característiques diferencials.

També  ens ocuparem de la reposició de consumibles, com sabons, paper higiènic, tovalloletes per mans, etc.

Abrillantat de terres / paviments

Disposem de la maquinària i del personal especialitzat en la neteja específica, abrillantat i cristal·litzat de terres, marbres i terratzos. Oferim serveis puntuals i de manteniment amb abonaments de freqüència periòdica.

Abans

IMG-20131223-WA0004

Després

IMG-20131223-WA0007

Vidres

Oferim un servei d’abonament periòdic o de serveis puntuals per a dur a terme la tasca, moltes vegades farragosa, de la neteja de vidres i aparadors de la seva botiga, comerç, oficina, etc.

IMAG0326

Neteges Domèstiques

Som molt conscients que cada llar és diferent i única pel seu propietari, per tant, Esnuser posa un especial èmfasi en adaptar-se a les característiques pròpies del habitatge i dels desitjos del client per donar, sempre, un servei de “vestit a mida “.