EsnuserEsnuser

Nosaltres

ANTECEDENTS DE ESNUSER

Inicialment, el nostre principal eix de negoci fou els serveis de neteja, actualment podem afirmar, sense equivocar-nos, que som una empresa dedicada a Multiserveis. Amb la incorporació de diferents professionals qualificats ens varem convertir en el que som ara, una empresa especialitzada en: neteges, electricitat, lampisteria, pintura i reformes de tot tipus. Comptem amb un equip humà de professionals amb una adequada experiència i competència professional  en cadascun dels nostres sectors d’activitat.

ESNUSER, S.L. i tots i cadascun dels seus components té com a filosofia la qualitat, oferint una gestió moderna, eficaç, altament professional i de proximitat.

ESNUSER, S. L. és sinònim de serietat, eficàcia i compromís, tot a un preu òptim i raonable responent sempre als seus clients amb un servei personalitzat.

 

ESNUSER, S.L.  tant pot oferir un servei integral,dintre de les seves especialitats, com de petites reparacions, siguin en el sector  empresarial com a l’àmbit domèstic. 

ESNUSER, S.L. garanteix als seus clients  l’absència de problemes laborals,  la seguretat i la necessària formació en prevenció de riscos laborals de tot el nostre equip de professionals.

ESNUSER, S.L. té com a filosofia la qualitat, oferint una gestió moderna, professional i sempre compromesa amb el medi ambient. 

No dubti en contactar amb nosaltres.

El nostre equip està a la seva total disposició per a proporcionar-li l’assessorament que desitgi.

FOTOS WEB2

Objectiu: Proporcionar un servei de qualitat a un preu adequat i sempre amb una clara orientació al client.

 

Esnuser, S.L.  més que una empresa de multiserveis !

L’EQUIP

El nostre equip humà està format per un variat grup de professionals altament qualificats per a realitzar l’ àmplia gamma de serveis que posem a la seva disposició.
Disposem de personal masculí i femení. Netejadors, vidriers, personal domèstic, abrillantadors de sòls, pintors, electricistes, lampistes, paletes, etc.

Esnuser forma part del Gremi d’Instal·ladors de Catalunya.

Envia el teu CV

Si vols formar part del nostre equip, envia el teu currículum i les teves dades de contacte a esnuser@esnuser.com